Fotbal: FC Barcelona - Messi îi spune ''la revedere și mulțumesc'' lui Luis Enrique

Fotbal: FC Barcelona - Messi îi spune ''la revedere și mulțumesc'' lui Luis Enrique

Atacantul argentinian Lionel Messi a publicat luni un mesaj pentru a-i mulțumi antrenorului Luis Enrique, care părăsește FC Barcelona, și îi urează ''mult noroc în continuare'' chiar dacă presa spaniolă a evocat deseori relațiile complicate dintre cei doi.

''Îți doresc mult noroc pentru tot restul vieții, Luis Enrique. Mulțumesc pentru acești ani'', a scris starul Barcei pe Facebook.

Messi a însoțit acest mesaj cu o fotografie făcută după finala Cupei Regelui câștigată sâmbătă în fața lui Alaves (3-1), în care atacantul se îmbrățișează cu antrenorul său pe teren.

Luis Enrique, care a ales să nu-și mai prelungească contractul din cauza ''uzurii'' postului, și-a încheiat în acest weekend mandatul pe banca echipei catalane, câștigând al 9-lea său trofeu din 13 posibile în trei sezoane.

Acest mesaj al lui Messi vine ca un răspuns la comentariile dure făcute zi de zi despre Barca în acești ultimi trei ani. În ianuarie 2015, presa a evocat chiar o ceartă între antrenor și atacant, determinându-l pe acesta din urmă să dezmintă public ''minciunile''.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…