Fotbal: FC Barcelona așteaptă ca PSG să vireze suma de 222 milioane euro în schimbul lui Neymar

Fotbal: FC Barcelona așteaptă ca PSG să vireze suma de 222 milioane euro în schimbul lui Neymar

FC Barcelona nu va elibera certificatul de transfer internațional pentru ca Neymar să poată juca pentru Paris Saint-Germain, până când echipa franceză nu va efectua plata sumei de 222 milioane euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului fotbalistului brazilian cu clubul spaniol, informează agenția EFE.

Surse oficiale din cadrul grupării de pe Camp Nou au precizat că banca nu a confirmat deocamdată lichiditatea cecului de 222 milioane euro, cu care PSG l-a cumpărat pe Neymar, în urmă cu o săptămână.

EFE precizează, totodată, că FC Barcelona i-a avertizat pe reprezentanții legali ai lui Paris Saint-Germain că transferul lui Neymar va deveni efectiv doar în momentul în care suma respectivă va intra în contul clubului catalan.

În absența certificatului internațional de transfer, eliberat de Federația spaniolă de fotbal, atacantul brazilian nu și-a putut face debutul în campionatul Franței la sfârșitul săptămânii trecute, când PSG a întâlnit-o pe Amiens, însă speră să poată juca duminică, în etapa a doua, când parizienii o vor avea ca adversară pe Guingamp.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…