Fotbal: FC Barcelona așteaptă ca PSG să vireze suma de 222 milioane euro în schimbul lui Neymar

Fotbal: FC Barcelona așteaptă ca PSG să vireze suma de 222 milioane euro în schimbul lui Neymar

FC Barcelona nu va elibera certificatul de transfer internațional pentru ca Neymar să poată juca pentru Paris Saint-Germain, până când echipa franceză nu va efectua plata sumei de 222 milioane euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului fotbalistului brazilian cu clubul spaniol, informează agenția EFE.

Surse oficiale din cadrul grupării de pe Camp Nou au precizat că banca nu a confirmat deocamdată lichiditatea cecului de 222 milioane euro, cu care PSG l-a cumpărat pe Neymar, în urmă cu o săptămână.

EFE precizează, totodată, că FC Barcelona i-a avertizat pe reprezentanții legali ai lui Paris Saint-Germain că transferul lui Neymar va deveni efectiv doar în momentul în care suma respectivă va intra în contul clubului catalan.

În absența certificatului internațional de transfer, eliberat de Federația spaniolă de fotbal, atacantul brazilian nu și-a putut face debutul în campionatul Franței la sfârșitul săptămânii trecute, când PSG a întâlnit-o pe Amiens, însă speră să poată juca duminică, în etapa a doua, când parizienii o vor avea ca adversară pe Guingamp.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 China profită de slăbiciunea Rusiei și urmărește un nou obiectiv. Kremlinul este neputincios

3 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

4 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

5 VIDEO „O soluție foarte ieftină” / Încălzirea globală poate fi inversată prin reînghețarea polilor