Fotbal: FC Barcelona este dispusă să-l vândă pe brazilianul Coutinho (presă)

Fotbal: FC Barcelona este dispusă să-l vândă pe brazilianul Coutinho (presă)

FC Barcelona a plătit 120 milioane euro pentru transferul brazilianului Philippe Coutinho de la Liverpool în ianuarie 2018, dar acum campioana Spaniei la fotbal este dispusă să renunţe la jucătorul care nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor, relatează ziarul Marca.

Cel mai scump transfer din istoria clubului catalan nu s-a integrat în mecanismul echipei antrenate de Ernesto Valverde şi nu a preluat rolul lui Andres Iniesta.

În primele patru luni ale sezonului, Coutinho, 26 ani, a jucat la nivelul preconizat, dar apoi randamentul lui a scăzut considerabil şi brazilianul pare să nu mai iasă din cercul vicios al prestaţiilor modeste.

Clubul catalan este dispus să asculte oferte pentru Coutinho, deşi transferul său făcea parte dintr-o strategie gândită pentru viitor. Barca nu va accepta oferte sub 100 milioane euro, dar în acest moment puţine sunt cluburile care îşi permit o asemenea investiţie.

Manchester United, Arsenal sau PSG sunt cluburile care au tatonat deja această pistă, iar la clubul parizian, unde Neymar are o relaţie deosebită cu Coutinho, ar putea fi cel mai interesat.

În acest sezon la Barcelona, Coutinho a disputat 41 meciuri în toate competiţiile şi a marcat nouă goluri.

Venirea din vară a olandezului Frenkie De Jong deschide uşa plecării unui alt mijlocaş. Croatul Ivan Rakitic este o opţiune pentru despărţire în vară, dar la 32 ani acesta nu va aduce la fel de mulţi bani ca brazilianul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor