Fotbal: FC Barcelona negociază cu un miliardar britanic în legătură cu numele stadionului Camp Nou

Fotbal: FC Barcelona negociază cu un miliardar britanic în legătură cu numele stadionului Camp Nou

Miliardarul britanic Alkiviades David a dezvăluit că negociază cu clubul spaniol FC Barcelona în privinţa unui eventual parteneriat pentru sezonul viitor, în legătură cu numele stadionului Camp Nou, scrie AFP.

Barca a anunţat marţi că stadionul său va avea un nume diferit de Camp Nou, iar profiturile obţinute în urma acestui "naming" vor fi destinate luptei împotriva noului coronavirus. Unul dintre candidaţi este cunoscut. Alkiviades David, un miliardar britanic în vârstă de 51 de ani, a indicat vineri că a avut discuţii cu conducerea grupării catalane în legătură cu un parteneriat.

Omul de afaceri de origine greacă, născut în Nigeria, ar putea achiziţiona drepturile legate de numele arenei blaugrana prin intermediul firmei sale de streaming FilmOn TV sau mai probabil prin altă firmă a sa, compania farmaceutică Swissx.

"Contactul a fost stabilit la începutul săptămânii şi sunt convins că acordul va fi încheiat. Este o oportunitate pentru care sunt optimist. Este un moment istoric pentru sport şi se potriveşte bine cu planurile mele de acum", a explicat omul de afaceri pentru cotidianul britanic The Daily Mail.

Asocierea cu Barca nu ar face rău imaginii lui David, care în decembrie a fost condamnat de justiţia americană să vireze 58 de milioane de dolari uneia dintre asistentele sale pentru hărţuire sexuală.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa foto: FC Barcelona /Facebook.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...