Fotbal: FC Dinamo anunță încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Mircea Rednic

Fotbal: FC Dinamo anunță încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Mircea Rednic

Conducerea clubului de fotbal Dinamo București a anunțat, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Mircea Rednic.

"FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Mircea Rednic. Clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește public fostului antrenor principal pentru activitatea pe banca echipei noastre în al treilea mandat la Dinamo și îi transmite mult succes în carieră", se menționează pe site -ul citat.

De asemenea, oficialii dinamoviști informează că noul antrenor principal al echipei "va fi anunțat zilele următoare într-o conferință de presă".

În vârstă de 54 de ani, Mircea Rednic a preluat formația Dinamo la începutul lunii mai a anului trecut , când a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2016. Sub conducerea lui Mircea Rednic, în sezonul 2015-2016 echipa alb-roșie a încheiat Liga I pe locul 4 în Liga I, a disputat finala Cupei României și s-a oprit în semifinalele Cupei Ligii.

La 5 mai, Rednic anunța într-o conferință de presă că va renunța la funcția de antrenor principal al echipei de fotbal Dinamo la finalul acestui sezon , când îi expiră contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare, precizând că nu se simte "apreciat și respectat" de acționarul majoritar Ionuț Negoiță.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Teodora Oprea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...