Fotbal: FC Dinamo confirmă despărțirea de Mutu, care va ocupa un post la FRF

Fotbal: FC Dinamo confirmă despărțirea de Mutu, care va ocupa un post la FRF

FC Dinamo București și Adrian Mutu anunță încetarea raporturilor contractuale începând cu data de luni, 9 octombrie, potrivit unui comunicat dat publicității de clubul de fotbal din Șoseaua Ștefan cel mare.

''După o perioadă de un an în care a ocupat poziția de director general în cadrul clubului, Adrian Mutu a acceptat oferta Federației Române de Fotbal, acolo unde urmează să i se alăture selecționerului Cosmin Contra în noul proiect al FRF'', precizează comunicatul.

Clubul, care îi urează fostului internațional ''mult succes în noua aventură'', a câștigat alături de Mutu Cupa Ligii și a obținut un loc pe podium la finalul sezonului trecut.

"FRF mi-a propus un proiect greu de refuzat și, deși am petrecut o perioada foarte frumoasa la Dinamo, alături de niște oameni profesioniști și dedicați, am hotărât să accept noua aventură. La Dinamo am reușit să câștig un trofeu în aceasta perioadă și vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru a obține această performanță. Sper să fie primul trofeu dintr-o serie cât mai lungă pentru câini. Rămân în suflet cu momentele extraordinare trăite alături de echipa și, pe retină, cu coregrafiile impresionante ale suporterilor. Hai Dinamo! Hai România!", a declarat Adrian Mutu pentru site-ul oficial al clubului.

Mutu a declarat o un post de televiziune că este vorba de ''un post ceva pe relații internaționale'' la FRF.

În vârstă de 38 de ani, Adrian Mutu a fost instalat în funcția de director general al FC Dinamo la 12 octombrie 2016.

AGERPRES (AS/editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?