Fotbal: FC Hermannstadt a reziliat de comun acord contractul cu tehnicianul spaniol Ruben Albes

Fotbal: FC Hermannstadt a reziliat de comun acord contractul cu tehnicianul spaniol Ruben Albes

Clubul de fotbal FC Hermannstadt a anunţat, vineri, pe un site de socializare, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul spaniol Ruben Albes.
 


"FC Hermannstadt şi tehnicianul spaniol Ruben Albes, împreună cu staff-ul său - Ivan Cabezudo, antrenor secund, Toni Madrigal, preparator fizic - au ajuns astăzi la o înţelegere de comun acord în privinţa rezilierii înţelegerilor contractuale. Conducerea FC Hermannstadt îi transmite şi pe această cale domnului Ruben Albes şi staff-ului său mulţumiri pentru toată activitatea depusă în sprijinul echipei", se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării sibiene.

Ruben Albes a fost instalat în funcţia de antrenor principal al echipei FC Hermannstadt în 20 iunie 2020, obţinând 5 victorii, 2 rezultate de egalitate şi 2 înfrângeri în play-out-ul Ligii I, ediţia 2019-2020, şi terminând pe locul 8 în clasament. În sezonul 2020-2021, Ruben Albes a obţinut cu formaţia sibiană doar 3 victorii, 6 egaluri şi 7 înfrângeri.

În prezent, FC Hermannstadt ocupă poziţia a 14-a în clasamentul Ligii I, cu doar un punct mai mult decât ocupanta ultimului loc, FC Argeş.

Conducerea FC Hermannstadt menţionează că va anunţa cât de curând numele noului antrenor principal.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

4 Orban a primit ce-a meritat!

5 Așa o fi?