Fotbal: FC Liverpool - Manchester United 0-0, în derby-ul etapei a 19-a din Premier League

Fotbal: FC Liverpool - Manchester United 0-0, în derby-ul etapei a 19-a din Premier League

FC Liverpool şi Manchester United au terminat nedecis, 0-0, în derby-ul etapei a 19-a a campionatului de fotbal al Angliei, disputat duminică pe stadionul Anflield.



Liverpool, campioana en titre, îi poate mulţumi însă pentru această remiză portarului său Alisson Becker, care a avut două intervenţii decisive pe parcursul reprizei secunde, păstrând imaculată poarta "cormoranilor".



În urma acestui rezultat, Manchester United rămâne pe prima poziţie a clasamentului, cu un avans de 2 puncte faţă de Leicester City, ocupanta locului secund, în timp ce Liverpool se află pe ultima treaptă a podiumului, la trei lungimi.



Înaintea startului jocului a fost adus un omagiu lui Gerry Marsden, care a decedat în luna ianuarie şi al cărui hit "You'll Never Walk Alone" este cântat de suporteri lui Liverpool cu ocazia fiecărui meci de pe Anfield, atunci când aceştia sunt prezenţi în tribune.



De menţionat că pentru Liverpool aceasta a fost a 68-a partidă consecutivă fără înfrângere pe teren propriu, în timp ce Manchester United a rămas neînvinsă în deplasare de la debutul sezonului.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Phil Noble/ Pool via REUTERS


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...