Fotbal: FC Viitorul anunţă transferul lui Kevin Luckassen la Kayserispor, grupare antrenată de Dan Petrescu

Fotbal: FC Viitorul anunţă transferul lui Kevin Luckassen la Kayserispor, grupare antrenată de Dan Petrescu

Clubul de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, transferul atacantului olandez de origine ghaneză Kevin Luckassen la Kayserispor, grupare din prima ligă a Turciei antrenată de Dan Petrescu.

"FC Viitorul Constanţa şi Kayserispor au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului Kevin Luckassen la formaţia turcă. Mulţumim, Kevin, pentru evoluţiile în tricoul echipei noastre şi îţi dorim mult succes în carieră", se arată pe site-ul citat.

În vârstă de 27 de ani, atacantul a jucat în 19 partide pentru FC Viitorul (18 în Liga 1 şi 1 în Cupa României), reuşind să înscrie 9 goluri şi să ofere o pasă decisivă.

Kevin Luckassen a fost transferat de gruparea condusă de Gheorghe Hagi la 21 august 2020, când semnase un contract valabil până în 2022.

Născut la 26 iulie 1993 la Eindhoven, Luckassen evoluează pe postul de atacant central şi are dublă cetăţenie, olandeză şi ghaneză.

Produs al unuia dintre cele mai puternice academii din Olanda, Kevin Luckassen a evoluat la formaţiile de juniori şi tineret ale clubului Alkmaar, iar apoi a jucat la formaţiile Ross County (Scoţia), Slovan Liberec (Cehia), SKN Polten (Austria), Northampton (Anglia), Almere City (Olanda) şi CSM Poli Iaşi.

Dan Petrescu l-a achiziţionat în această iarnă şi pe mijlocaşul croat Damjan Djokovic (CFR Cluj).
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa foto: Viitorul FC/facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”