Fotbal: FC Viitorul, victorioasă în primul meci de baraj pentru Conference League (3-2 cu Chindia)

Fotbal: FC Viitorul, victorioasă în primul meci de baraj pentru Conference League (3-2 cu Chindia)

FC Viitorul Constanţa a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 3-2 (1-1), joi seara, în deplasare, la Buzău, în primul meci de baraj pentru calificarea în competiţia de fotbal Europa Conference League.

Meciul le-a opus pe cele mai bune echipe din play-out (UTA nu are licenţă de cupele europene, iar FC Viitorul avea avantaj în meciurile directe Gaz Metan Mediaş, n. red.).

Chindia, care nu i-a putut utiliza pe cei trei jucători împrumutaţi de FC Viitorul, Tiberiu Căpuşă, Paul Iacob şi Marco Dulca,
a deschis scorul prin Daniel Popa (6). FC Viitorul a egalat prin Andrei Artean (38), cu o lovitură de cap, după un corner, iar în debutul reprizei secunde a preluat controlul conducerea prin golul înscris de Ely Fernandes (50), cu un şut din 6 metri.

Echipa antrenată de Emil Săndoi a egalat prin internaţionalul moldovean Vadim Raţă (64), cu un şut deviat. Congolezul Juvhel Tsoumou, lansat de Răzvan Grădinaru, a marcat golul victoriei (86).

În ultimul meci de baraj pentru Europa Conference League, FC Viitorul o va înfrunta pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în data de 30 mai (20:30), la Sfântu Gheorghe.

AFC Chindia Târgovişte - FC Viitorul Constanţa 2-3 (1-1), Stadion Gloria - Buzău
Au marcat: Daniel Popa (6), Vadim Raţă (64), respectiv Andrei Artean (38), Ely Fernandes (50), Juvhel Tsoumou (86).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş)
Observator CCA: Irina Mîrţ (Bucureşti)
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Viitorul FC /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...