Fotbal: Federaţia franceză nu se grăbeşte cu prelungirea contractului selecţionerului Didier Deschamps

Fotbal: Federaţia franceză nu se grăbeşte cu prelungirea contractului selecţionerului Didier Deschamps

Preşedintele Federaţiei franceze de fotbal (FFF), Noel Le Graet, nu se grăbeşte cu prelungirea contractului selecţionerului Didier Deschamps, scrie presa sportiv franceză.

''Asta nu schimbă cu nimic situaţia actuală. Deschamps va fi pe banca tehnică la CM 2022 din Qatar dar apoi vom vedea. Nici eu, nici el nu ne gândim în acest moment la astfel de discuţii, vom avea timp şi pentru ele'', a spus Le Graet, amintind că la un moment dat Deschamps îşi exprimase dorinţa de a deveni antrenorul unui club.

După eliminarea Franţei la EURO 2020 în optimi în faţa Elveţiei, FFF anunţase că Deschamps va rămâne pe post, dar nu a mai pus în discuţie posibilitatea prelungirii contractului.

În preliminariile CM 2022, Franţa va primi sâmbătă vizita reprezentativei Kazahstanului, pe stadionul Parc des Princes din Paris, iar un succes i-ar asigura calificarea la Cupa Mondială de anul viitoare, înainte de a înfrunta Finlanda, trei zilei mai târziu, la Helsinki. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră

4 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

5 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”