Fotbal. Federația germană îi oferă un meci de adio lui Schweinsteiger

Fotbal. Federația germană îi oferă un meci de adio lui Schweinsteiger

Federația germană de fotbal (DFB) a decis să-i ofere un meci de adio fostului căpitan al Mannschaft, Bastian Schweinsteiger, care în luna iulie și-a anunțat retragerea de la națională, scrie presa internațională.

Schweinsteiger, care s-a retras de la națională după eșecul cu Franța din semifinalele EURO 2016, va mai îmbrăca o dată tricoul primei reprezentative, în amicalul cu Finlanda, care se va disputa la Moenchengladbach pe 31 august. Pentru mijlocașul de 32 de ani ultima selecție va fi cea cu numărul 121.

"Va fi o seară specială pentru mine, mulțumesc mult federației și suporterilor. Sunt foarte bucuros să mai pot juca ultima dată pentru Germania", a declarat Schweinsteiger pentru site-ul DFB. Mijlocașul, al cărui viitor la Manchester United este foarte nesigur, a devenit campion mondial în 2014.

DFB a indicat că îi va oferi un meci de adio și atacantului Lukas Podolski, cel care a bifat 129 de selecții la națională. Podolski și-a anunțat luni retragerea de la națională, la două săptămâni după Schweinsteiger. Ei au debutat împreună în iunie 2004, într-un meci amical împotriva Ungariei.

Atacantul de 31 de ani al lui Galatasaray este acum accidentat, astfel că nu va putea evolua în amicalul cu Finlanda. El ar putea juca în această toamnă într-un meci de pregătire contra Italiei.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...