Fotbal: Fernando Torres (Atletico Madrid) a suferit un traumatism cranian și a petrecut noaptea în spital

Fotbal: Fernando Torres (Atletico Madrid) a suferit un traumatism cranian și a petrecut noaptea în spital

Fernando Torres, atacantul echipei Atletico Madrid, a suferit un traumatism cranian în finalul partidei cu Deportivo La Coruna, la un duel la cap cu un adversar, și a petrecut noaptea la spital, a anunțat clubul madrilen, citat de AFP.

''Torres a suferit un traumatism cranio-encefalic. El a fost transportat a spital pentru a fi supus unor examene medicale și va petrece noaptea sub observație medicală'', a anunțat Atletico pe Twitter , imediat după incident.

''Mulțumim pentru mesajele de susținere la adresa lui Torres. Este stabil și conștient. Va petrece noaptea sub observație și va fi supus vineri unor noi examene medicale'', a scris ulterior clubul în rețeaua de socializare .

Între cei care au transmis mesaje de încurajare atacantului spaniol s-a numărat și antrenorul echipei Dinamo București, Cosmin Contra, pe Twitter : ''Ce spaimă am tras pentru Fernando! Curaj prietene. Ne vedem în curând pe teren''.

Torres (32 ani), intrat pe teren în minutul 65 al partidei din La Liga cu Deportivo, a dat cap în cap cu fundașul Alex Bergantinos la un duel aerian petrecut în minutul 85.

Jucătorii aflați în preajmă, inclusiv atacantul român Florin Andone, au făcut semne disperate staff-urilor medicale pentru a pătrunde pe teren, iar Torres după câteva minute în care a primit primul ajutor a fost evacuat pe targă, cu gâtul imobilizat, în aplauzele spectatorilor.

Atacantul român Florin Andone a marcat golul prin care formația Deportivo La Coruna a terminat la egalitate cu Atletico Madrid, 1-1 (1-0), joi seara, pe stadionul ''El Riazor'', într-un meci din etapa a 25-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Andone a deschis scorul în minutul 13, după o greșeală a portarului sloven Oblak, iar apoi a primit un cartonaș galben. Atletico a restabilit egalitatea în minutul 68, prin francezul Antoine Griezmann, cu un șut cu boltă de la circa 25 de metri.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”