Fotbal: FIFA i-a ridicat suspendarea lui Messi

Fotbal: FIFA i-a ridicat suspendarea lui Messi

Comisia de apel a Federației Internaționale de Fotbal (FIFA) a ridicat vineri suspendarea pentru patru partide internaționale, care au fost impuse argentinianului Lionel Messi pentru insultarea unui arbitru de tușă în timpul meciului cu Chile, pe 24 martie.

Comisia de Apel a considerat că dovezile prezentate, care indicau că Messi ar fi avut un comportament ''reprobabil'' nu au fost suficiente pentru o astfel de decizie.

Messi a fost sancționat pentru că a insultat un arbitru asistent în timpul meciului câștigat de Argentina în fața Chile (1-0), pe 24 martie. Jucătorul Barcelonei, care a înscris golul victoriei din penalty, a primit și o amendă de 10.000 de franci elvețieni.

Suspendarea l-a împiedicat pe Messi să evolueze în meciul Bolivia — Argentina (2-0), disputat la La Paz în preliminariile CM 2018. Naționala "albiceleste" ar fi fost lipsită de vedeta sa și în următoarele trei meciuri din preliminariile Mondialului, cu Uruguay, pe 31 august, Venezuela (5 septembrie) și Peru (5 octombrie).

Federația argentiniană de fotbal a făcut apel împotriva suspendării vedetei sale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...