Fotbal: Finala Cupei Ligii, confirmată pentru data de 17 iulie

Fotbal: Finala Cupei Ligii, confirmată pentru data de 17 iulie

Finala Cupei Ligii la fotbal va avea loc în data de 17 iulie, între Steaua București, deținătoarea trofeului, și Concordia Chiajna, a confirmat, joi, Liga Profesionistă de Fotbal, organizatoarea competiției, pe site-ul său oficial.

Sursa foto: Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal / www.lpf.ro

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a stabilit ca finala Cupei Ligii să se desfășoare duminică, 17 iulie 2016, urmând ca ora partidei să fie stabilită de comun acord cu deținătorii drepturilor TV.

''Liga Profesionistă de Fotbal a acceptat această dată, consecventă fiind ideii de a oferi cât mai mult timp de pregătire componenților echipei naționale a României, în vederea participării la EURO 2016'', se arată în comunicat .

Inițial, finala Cupei Ligii era programată pe 11 mai, dar a fost schimbată la solicitarea selecționerului Anghel Iordănescu, pentru a oferi mai mult timp de pregătire echipei naționale.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale