Fotbal: Finala Europa League - Hazard vrea ''un ultim trofeu'' cu Chelsea

Fotbal: Finala Europa League - Hazard vrea ''un ultim trofeu'' cu Chelsea

Internaţionalul belgian Eden Hazard, mijlocaşul echipei de fotbal Chelsea Londra, al cărui transfer iminent la Real Madrid este anunţat de presa sportivă internaţională, îşi doreşte "un ultim trofeu" cu gruparea engleză, care o va înfrunta miercuri, la Baku, pe rivala Arsenal Londra în finala competiţiei Europa League.

"Ar fi bine, ar fi un ultim trofeu", a declarat Hazard luni, în cursul unei conferinţe de presă. "Dacă va fi ultimul eu meci, sper să aduc trofeul. Este o competiţie europeană, aşa că pentru mine, pentru club, pentru antrenor, pentru suporteri, este un lucru important", a adăugat jucătorul, citat de L'Equipe.

Chestionat în privinţa viitorului său, Hazard a oferit un răspuns evaziv: "Pentru moment, nu s-a întâmplat nimic (cu Real Madrid), aşa că nu pot să spun nimic. Totul este în mâinile cluburilor. Eu trebuie să las asta deoparte, aşa am făcut întregul sezon şi am jucat destul de bine. Aşa că voi rămâne în acest mod, gândindu-mă doar la fotbal. După finală, vom vedea ce se va întâmpla".

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a confirmat luni seara, într-un interviu acordat postului de radio Onda Cero, că gruparea pe care o conduce este interesată de transferul lui Eden Hazard şi speră ca transferul să se realizeze în această vară.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...