Fotbal: Florin Andone e în lotul lui La Coruna pentru următorul meci, Costel Pantilimon nu a fost convocat

Fotbal: Florin Andone e în lotul lui La Coruna pentru următorul meci, Costel Pantilimon nu a fost convocat

Atacantul român Florin Andone este în lotul lui Deportivo La Coruna pentru meciul de sâmbătă cu Celta Vigo din campionatul de fotbal al Spaniei, în timp ce compatriotul său, portarul Costel Pantilimon, nu a fost convocat, informează site-ul clubului.

Florin Andone s-a refăcut după accidentarea la aductori care l-a făcut să nu fie în lotul pentru meciul din etapa trecută, 0-4 în deplasare cu liderul FC Barcelona. Antrenorul Cristobal Parralo l-a convocat pentru întâlnirea de acasă cu Celta, derby-ul Galiciei, programat în etapa a 17-a din La Liga.

În schimb, Costel Pantilimon nu este în lotul pentru meciul de sâmbătă, aceasta fiind decizia antrenorului. Tehnicianul a hotărât de asemenea să nu-i convoace pe Gerard Valentin, Saul Garcia, Costel Pantilimon, Bruno Gama şi Bakkali. Fede Cartabia este unicul jucător indisponibil, din cauza unei accidentări.

Potrivit ziarului La Opinion A Coruna, Andone nu va fi titular. Cristobal va folosi acelaşi unsprezece de început ca în meciurile cu Leganes şi Barca, cu o singură noutate, Luisinho Correia în locul lui Fernando Navarro pe postul de fundaş stânga.

Echipa celor doi internaţionali români este pe locul 18 primul retrogradabil, cu 15 puncte, fiind devansată la golaveraj de Alaves, ce are un meci mult mai disputat.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...