Fotbal: Florin Andone, incert pentru prima etapă din Premier League

Fotbal: Florin Andone, incert pentru prima etapă din Premier League

Atacantul român Florin Andone, venit în această vară la Brighton and Hove Albion, este incert pentru meciul de sâmbătă cu Watford din prima etapă a campionatului de fotbal al Angliei, nefiind complet refăcut după o accidentare în zona inghinală, a anunţat antrenorul Chris Hughton, citat de Reuters.

Andone, transferat de la echipa spaniolă Deportivo La Coruna, nu a evoluat în amicalul cu formaţia franceză Nantes (2-1), iar Hughton a spus că nu vrea să rişte deloc cu jucătorul său.

"Nu ne putem permite asta. Dacă vă uitaţi ce program avem, ne aşteaptă meciuri mari şi vrem să avem toţi jucătorii la dispoziţie", a declarat Hughton pentru ziarul local The Argus. "Problema lui Florin a fost în zona inghinală. A trecut acum peste ea şi vrem să-l menajăm... e un sezon lung şi greu şi toţi jucătorii noi pe care i-am adus vor juca un rol important", a adăugat tehnicianul.

Alţi doi jucători ai lui Brigthon, atacantul Jurgen Locadia (zona inghinală) şi extrema Jose Izquierdo (problemă musculară) sunt incerţi pentru debutul de campionat, în timp ce atacantul Glenn Murray ar putea reveni după ce a acuzat dureri de spate.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...