Fotbal: Florin Gardoş şi-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova

Fotbal: Florin Gardoş şi-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat vineri că a prelungit contractul cu fundaşul Florin Gardoş până la finalul acestui sezon competiţional cu opţiune pentru încă un an.

Anunţul grupării craiovene vine după ce Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, decisese miercuri, încetarea raporturilor contractuale între cele două părţi prin îndreptarea unei "erori materiale".

În vârstă de 31 de ani, Florin Gardoş a ajuns la Universitatea Craiova în 2018, dar a fost ulterior împrumutat la Politehnica Iaşi. El a revenit la echipa olteană la începutul actualului sezon, dar a ratat cea mai mare parte a stagiunii după ce s-a accidentat pe 18 iulie 2019, în finalul meciului cu FK Sabail, din manşa a doua a primului tur preliminar al Europa League şi a fost operat la genunchiul piciorului drept.

Universitatea Craiova va susţine primul meci oficial la reluarea Ligii I, acasă,contra formaţiei FC Botoşani, pe 12 iunie, în etapa a 3-a din play-off.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”