Fotbal: Florin Prunea a încheiat contractul cu Dinamo şi acţionează clubul în judecată pentru recuperarea salariilor

Fotbal: Florin Prunea a încheiat contractul cu Dinamo şi acţionează clubul în judecată pentru recuperarea salariilor

Contractul de manager general al lui Florin Prunea cu clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a expirat, fostul portar anunţând luni că a intentat o acţiune în instanţă pentru recuperarea drepturilor salariale din perioada în care a fost angajat.

"Contractul meu s-a terminat sâmbătă, mi-am luat la revedere de la băieţi. Cu colegii mei ne-am întâlnit la RIN (Hotel) şi i-am asigurat că dacă voi putea îi voi ajuta oricând. Lucrurile erau previzibile de foarte mult timp, nu era o noutate. Din momentul în care m-am opus transferului lui Nistor. Sunt adevărate zvonurile că am acţionat clubul în judecată pentru recuperarea banilor. Am avut o discuţie cu avocatul clubului, să fie măcar o înţelegere pe cale amiabilă, pentru că e urât să ne dăm în judecată, avocaţii sunt cei care se ocupă. Lucrurile sunt simple, e vorba de drepturile financiare pe perioada cât eu am activat. Aş fi vrut să ajung la o înţelegere pe cale amiabilă. Eu m-am simţit folosit şi asta mă doare. Îmi pare rău că nu am reuşit să ţin echipa departe de toate problemele care parcă nu se mai terminau", a declarat Prunea la Digi Sport.

El consideră că transferul lui Dan Nistor la Universitatea Craiova l-a ajutat pe jucător, dar nu şi clubul Dinamo: "Sigur că pentru el e foarte bine, am vorbit cu el. Craiova cred că este la momentul actual cel mai bine organizat club din România la toate nivelurile. La jucători şi la antrenori nu le lipseşte absolut nimic. Dar pentru noi s-a luat inima echipei. Suma care s-a luat a fost una ridicolă".

Referitor la situaţia cazurilor de coronavirus apărute în Liga I, Florin Prunea a spus că sunt greu de gestionat, mai ales pentru antrenorul dinamovist Adrian Mihalcea.

"E incredibil de greu de gestionat această situaţie, am văzut şi meciurile. Va fi o situaţie dificil de gestionat de către Mihalcea, el trebuie susţinut, dar nu văd de către cine în momentul de faţă. Toată lumea se ascunde şi evită să-şi asume responsabilităţi. Băieţii cu greva pe care au făcut-o şi cu care nu am fost de acord. Deocamdată toată lumea e în izolare la domiciliu. De la apariţia cazului nu s-a mai antrenat nimeni. La noi este acest protocol care trebuie ţinut de el, nu e uşor", a mai spus Prunea.

Fostul internaţional Florin Prunea fusese numit managerul general al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti la 11 iunie 2019.

Prunea (50 de ani) şi-a început cariera de portar la Dinamo, pentru care a evoluat în mai multe rânduri.

Înainte de Dinamo, el a fost preşedintele clubului Politehnica Iaşi, de care s-a despărţit în iulie 2017.
AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”