Fotbal: Florin Tănase - La echipa naţională se simte dorinţa de a câştiga

Fotbal: Florin Tănase - La echipa naţională se simte dorinţa de a câştiga

Fotbalistul Florin Tănase a declarat, luni, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al FRF, că în cadrul lotului echipei naţionale se simte dorinţa de a câştiga.

El apreciază strategia ofensivă pe care selecţionerul Mirel Rădoi încearcă să o impună la prima reprezentativă.

"Atmosfera este bună la echipa naţională, se simte dorinţa de a câştiga. Nu contează numărul selecţiilor, când vii la echipa naţională trebuie să fii montat 100% şi să dai totul la fiecare meci, pentru că sunt milioane de suporteri în spate care aşteaptă rezultate bune pentru a fi fericiţi. Eu fiind jucător ofensiv, văd cu ochi buni strategia ofensivă a selecţionerului Mirel Rădoi. Dar după părerea mea trebuie să existe un echilibru în funcţie de adversarul pe care îl întâlneşti", a afirmat Tănase.

"Eu mi-aş dori, dar nu e obligatoriu ca eu să marchez, mi-aş dori mult mai mult ca echipa naţională să câştige toate cele trei meciuri. Cu siguranţă meciurile la naţională te ajută foarte mult pentru un transfer în străinătate pentru că sunt meciuri europene", a adăugat fotbalistul.

Florin Tănase a menţionat că postul pe care se simte cel mai bine este cel de mijlocaş ofensiv. "La Viitorul cel mai eficient am fost ca extremă, dar cel mai confortabil mă simt ca mijlocaş ofensiv, în 4-2-3-1 în spatele vârfului sau în 4-3-3", a precizat Tănase.

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Belarusului, într-o partidă amicală, la 11 noiembrie, de la ora 19:00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Ulterior, prima reprezentativă va juca împotriva Norvegiei, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti), şi a Irlandei de Nord, la 18 noiembrie, de la ora 21:45 (Windsor Park, Belfast), în Liga Naţiunilor.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...