Fotbal: Franța - 18 suporteri răniți după prăbușirea unui gard de protecție pe stadionul din Amiens

Fotbal: Franța - 18 suporteri răniți după prăbușirea unui gard de protecție pe stadionul din Amiens

Partida dintre echipele Amiens și Lille OSC, din cadrul etapei a 8-a a campionatului de fotbal al Franței a fost suspendată după ce 18 suporteri ai formației oaspete au fost răniți, trei dintre aflându-se în stare gravă, în urma unei busculade care a provocat prăbușirea gardului de protecție al tribunei în care se aflau, informează agenția EFE.

Incidentul s-a produs în momentul în care Lille a deschis scorul, prin Ballo Toure, după un sfert de oră de joc. Autorul golului a alergat către zona în care se aflau fanii echipei sale, iar aceștia s-au înghesuit cu toții către gardul despărțitor al tribunei pentru a sărbători marcarea golului, generând o busculadă care a dus la prăbușirea grilajului, situat la o înălțime de 1,5 m.

Câteva zeci de fani au rămas la pământ, striviți de camarazii lor, iar reprezentanții Crucii Roșii și cei ai pompierilor au intervenit imediat pentru a le acorda îngrijiri medicale.

Arbitrul Thomas Leonard a decis să pună capăt jocului, trimițând cele două echipe la vestiare. Ulterior, în urma unei reuniuni a reprezentanților forțelor de securitate cu cei ai stadionului din Amiens s-a decis ca meciul să fie suspendat definitiv.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Ungaria tace și face...

3 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

4 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...

5 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”