Fotbal: FRF a aprobat noul protocol medical în contextul pandemiei de COVID-19

Fotbal: FRF a aprobat noul protocol medical în contextul pandemiei de COVID-19

Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat, vineri, noul protocol medical care reglementează desfăşurarea competiţiilor fotbalistice în contextul pandemiei de COVID-19, în care este prevăzut un număr maxim de 250 de persoane care au voie să asiste la un meci în interiorul stadionului şi 60 în vecinătatea arenei sportive.

Actualizarea documentului vine ca urmare a modificării şi completării ordinului comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii, informează site-ul oficial al FRF.

Modificările sunt în ceea ce priveşte numărul de persoane ce vor avea acces în Zona 1 şi Zona 2. Astfel, în Zona 1, la nivelul terenului de joc, numărul a crescut de la 80 la 120, iar în Zona 2 , în tribune, a ajuns la 130 de persoane de la 100, cât era înainte.

De asemenea, în ceea ce priveşte mass-media, numărul fotografilor a crescut de la 5 la 16, iar numărul jurnaliştilor cu acces la masa presei s-a dublat, ajungând la 20.

Noul protocol pentru desfăşurarea competiţiilor a putut fi aprobat doar după publicarea în Monitorul Oficial a ordinelor comune ale ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020. AGERPRES/ (AS- autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”