Fotbal: Fundașul portughez Artur Jorge, împrumutat de FCSB de la Sporting Braga

Fotbal: Fundașul portughez Artur Jorge, împrumutat de FCSB de la Sporting Braga

Fundașul portughez Artur Jorge a fost împrumutat de FCSB de la clubul lusitan Sporting Braga, pentru un sezon, a anunțat marți site-ul oficial al vicecampioanei României la fotbal.

Artur Jorge a semnat contractul cu FCSB chiar în ziua în care a împlinit 23 de ani, și-a ales tricoul cu numărul 19 și va ajunge în țară miercuri, după meciul pe care roș-albaștrii îl vor disputa marți (astăzi) împotriva lui Sporting Lisabona, în turul play-off-ului Ligii Campionilor.

"Sunt foarte fericit că am primit șansa de a ajunge la Steaua. Încă din prima zi în care am fost contactat, mi-am dorit să joc la cel mai mare club din Romania, cu o bogată istorie în cupele europene. Abia aștept să încep munca alături de noii mei colegi, să ajut echipa și să joc în fața suporterilor noștri, pe Național Arena! Am venit aici să lupt pentru trofee, să câștig alături de club tot ceea ce merită și să joc în competiții europene", a declarat Artur Jorge.

"Proiectul clubului pentru acest an este unul foarte ambițios și mă simt onorat că fac parte din el. Sunt sigur că voi fi primit foarte bine de echipă și că vom fi foarte fericiți la sfârșitul acestui sezon!", a adăugat el.

Artur Jorge Marques Amorim, născut pe 14 august 1994, la Braga, este un produs 100% al clubului local Sporting și a fost împrumutat, în sezonul 2014-2015, la Vilaverdense și Freamunde. La începutul acestui sezon, fotbalistul a fost împrumutat la Royal Excel Mouscron, însă nu a apucat să evolueze pentru echipa belgiană, antrenată de Mirea Rednic.

El a strâns, în sezonul trecut 28 de partide pentru Braga în campionat, Cupa Portugaliei și în grupele Europa League.

AGERPRES (AS-editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...