Fotbal: Fundaşul uruguayan Mallo şi mijlocaşul albanez Kabashi, la Dinamo Bucureşti

Fotbal: Fundaşul uruguayan Mallo şi mijlocaşul albanez Kabashi, la Dinamo Bucureşti

Fundaşul central uruguayan Facundo Mallo şi mijlocaşul albanez Elvis Kabashi sunt, începând de miercuri, componenţi ai echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat gruparea din ''Ştefan cel Mare'' pe pagina sa de Facebook.

Mallo a evoluat ultima oară la Club Atletico Torque, în prima ligă a campionatului din Uruguay. Fost component al reprezentativei sub 20 de ani a statului Uruguay, Facundo Mallo a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a intrat în programul de pregătire al echipei.

Facundo Mallo (24 ani) va evolua cu numărul 26 la Dinamo, transferul fiind înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal. În ţara sa natală, el a mai jucat şi pentru Liverpool Montevideo.

Fundaşul a bifat 26 de meciuri anul trecut pentru Club Atletico Torque, marcând două goluri, dar a evoluat 90 de minute pentru Dinamo Bucureşti în meciul amical cu Arsenal Tunari (3-1).

Născut pe 20 februarie 1994, mijlocaşul albanez Elvis Kabashi şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului Empoli şi a făcut pasul, la 18 ani, la campioana Italiei, Juventus Torino. A fost rezervă într-un singur meci pentru Juventus, în partida de campionat cu Udinese, scor 4-0 pentru torinezi, pe 19 ianuarie 2013. A evoluat apoi, împrumutat de Juventus, pentru Pescara (2013-2014), Den Bosch (2014-2015) şi Pontedera (2015-2017).

În ultimii doi ani, Elvis Kabashi a jucat în Serie C, a treia liga a fotbalului italian, pentru Viterbese şi Livorno. El a fost pe teren în 12 meciuri pentru Livorno în sezonul trecut.

Kabashi a avut totodată două selecţii pentru naţionala Albaniei Under 19 pentru care a marcat un gol. La Dinamo Bucureşti, el va evolua cu tricoul cu numărul 8. Transferul său a fost înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Foarte interesante amănunte...

3 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

4 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban

5 Ăsta pare unealta Moscovei / Zsolt Németh revine cu o nouă ațâțare după convocarea la MAE a ambasadorului Ungariei