Fotbal: Gabi Balint, primul mesaj public după infarctul suferit

Fotbal: Gabi Balint, primul mesaj public după infarctul suferit

Fostul fotbalist român Gabi Balint a postat, joi, primul său mesaj pe Facebook, după infarctul suferit săptămâna trecută.

''De vreo 5 zile, tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni şi mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu păzitor?!'', a scris Balint, care a postat o imagine la o fereastră în care Marius Lăcătuş apare pe un panou publicitar montat pe un bloc.

''Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulţumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decât cele pe care le primesc de ziua mea sau de Crăciun)! Mulţumesc că v-aţi făcut griji şi v-aţi rugat pentru mine! Am realizat cât sunt apreciat în ţara mea şi asta mi-a dat putere. Totuşi, când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online... Balint a fost...a jucat...a câştigat... Brrr... Senzaţia că eram deja plecat cu mingea la picior, m-a cuprins. Mă înclin în faţa colectivului de medici şi asistenţi de la institutul de urgenţă pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc şi eu prin viaţă. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulţumirea'', a mai scris Balint.

Fostul internaţional, care a fost supus sâmbătă unei intervenţii prin care i s-au montat trei stenturi la inimă, a concluzionat: ''În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraş. Ambulanţa. O privim cum trece în viteză cu girofarurile şi sirena pornite, strecurându-se printre maşini. Niciodată nu m-am gândit că într-o bună zi aş putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămâneţi în maşini! Priviţi-o de acolo!''.

Gabi Balint (56 ani) şi-a început cariera la Gloria Bistriţa, după care din 1980 până în 1990 a jucat la Steaua, cu care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi Supercupa Europei în 1987. A mai evoluat în Spania, la Real Burgos.

A jucat pentru echipa naţională a României în 34 de partide, marcând 14 goluri.

Cariera de antrenor şi-a început-o la naţionala României, ca secund, post pe care a mai lucrat la Galatasaray şi Poli Timişoara, cu Gheorghe Hagi principal. A fost antrenor principal la Sportul Studenţesc, Sheriff Tiraspol, Poli Timişoara, FC Vaslui şi Universitatea Craiova, dar şi selecţioner la naţionala Republicii Moldova. În prezent este analist la postul de televiziune Digi Sport.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa foto: Gabi Balint / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…