Fotbal: Galatasaray, cu Cicâldău providenţial, calificată în faza următoare a Europa League

Fotbal: Galatasaray, cu Cicâldău providenţial, calificată în faza următoare a Europa League

Galatasaray a făcut un pas mare spre optimile de finală ale competiţiei de fotbal Europa League după ce a învins-o pe Olympique Marseille cu scorul de 4-2, joi seara, pe teren propriu, într-un meci din Grupa E în care mijlocaşul român Alexandru Cicâldău a avut o contribuţie esenţială la victorie.

Cicîldău a deschis scorul în min. 12, din pasa algerianului Sofiane Feghouli, internaţionalul român fiind şi autorul moral al golului al doilea, centrarea sa fiind deviată în propria poartă de fundaşul croat Duje Caleta-Car (30).

Foto: (c) Murad Sezer/REUTERS


Alexandru Cicâldău, care a primit un cartonaş galben în min. 36, şi a fost schimbat în min. 51, cu Olimpiu Moruţan, din cauza unei accidentări.

Galatasaray a mai marcat prin Feghouli (64) şi Ryan Babel (83), în timp ce pentru OM a înscris polonezul Arkadiusz Milik (69, 85). Milik a ratat şi un penalty (68, portarul Musler a respins mingea tot la atacant).


Foto: (c) Pascal Rossignol/REUTERS


Moruţan a primit un cartonaş galben în min. 90+4.

Galatasaray ocupă primul loc în grupă înaintea ultimei etape (11 puncte), în care va juca la Roma, cu Lazio (8 puncte).

Lazio s-a impus cu 3-0 la Moscova, în faţa echipei locale Lokomotiv, prin golurie marcate de Ciro Immobile (56 - penalty, 63 - penalty), Pedro Rodriguez (87). Fundaşul român Ştefan Radu a fost rezervă la Lazio.

Câştigătoarea grupei se califică în optimile de finală, iar formaţia de pe locul al doilea joacă un baraj pentru optimi.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”