Fotbal: Gareth Bale ar putea reveni la Tottenham (presă)

Fotbal: Gareth Bale ar putea reveni la Tottenham (presă)

Gareth Bale, fotbalistul galez al lui Real Madrid, ar putea reveni la Tottenham Hotspur, unde este dorit de noul antrenor al echipei, Antonio Conte, scrie site-ul WalesOnline.

În sezonul 2020-2021, Gareth Bale a fost împrumutat de Real la Tottenham, formaţia unde a cunoscut consacrarea. Atacantul a avut evoluţii destul de bune în stagiunea trecută, reuşind 16 goluri în 34 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea londoneză.

În ciuda speculaţiilor din vară despre viitorul său, fotbalistul de 32 de ani a revenit pe Santiago Bernabeu, unde are un început de sezon dificil din cauza accidentărilor, bifând doar trei apariţii pentru Los Blancos.

În ciuda acestor probleme, Antonio Conte se regândeşte să-l readucă pe Bale în Anglia, potrivit presei spaniole. Conte îl preferă pe Bale altui fotbalist de la Real, belgianul Eden Hazard, fostul conducător de joc al lui Chelsea.

Preşedintele lui Spurs, Daniel Levy, a vrut să-l aducă pe Eden Hazard, însă Conte s-a opus, spunând că îl cunoaşte pe belgian din perioada când a antrenat-o pe Chelsea, iar acesta este un jucător care lasă de dorit la capitolul intensitate şi nu munceşte prea mult.

Bale ar urma să joace vineri meciul numărul 100 pentru Ţara Galilor, în duelul cu Belarus din preliminariile Cupei Mondiale 2022.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro