Fotbal: Gaz Metan Mediaş i-a suspendat contractul antrenorului Dusan Uhrin jr

Fotbal: Gaz Metan Mediaş i-a suspendat contractul antrenorului Dusan Uhrin jr

Clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş i-a suspendat contractul antrenorului ceh Dusan Uhrin jr, a anunţat, vineri, gruparea de pe Târnava Mare, într-un comunicat.

''În contextul noilor evenimente petrecute, Clubul Gaz Metan Mediaş a luat măsura suspendării contractului antrenorului principal Dusan Uhrin, pe durata cercetării disciplinare a acestuia'', precizează clubul.

Astfel, la partida pe care Gaz Metan o va disputa sâmbătă după-amiază în deplasare cu Academica Clinceni, în etapa a cincea a Ligii I, pe banca tehnică a echipei va sta team managerul Flavius Boroncoi, alături de antrenorul secund Bogdan Pătraşcu, dar şi de ceilalţi membrii ai staff-ului tehnic.

Potrivit presei, Uhrin ar fi fost suspendat în urma unui conflict cu preşedintele clubului, Valentin Iordănescu, după ce nu a fost de acord cu transferul fundaşului Răzvan Horj la Gaz Metan. Totodată, Iordănescu l-a acuzat pe tehnicianul ceh că a furnizat presei înregistrarea discuţiei dintre cei doi.

Dusan Uhrin jr a fost instalat ca antrenor principal al echipei Gaz Metan Mediaş pe 18 iunie. Dusan Uhrin a antrenat-o pe Dinamo în perioada august 2019 - martie 2020.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…