Fotbal: Gaz Metan Mediaş s-a despărţit de opt jucători

Fotbal: Gaz Metan Mediaş s-a despărţit de opt jucători

Clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş a anunţat, pe site-ul său oficial, că s-a despărţit de nu mai puţin de opt jucători pentru care ziua de 30 iunie a fost ultima de contract.

Cu cinci etape înainte de încheierea play-off-ului, Gaz Metan a rămas fără portarul Ricardo Batista, fundaşii Thomas Juel-Nielsen, Marian Pleaşcă, mijlocaşii Boubacar Fofana, Neluţ Roşu, Ely Fernandes, Paul Costea şi atacantul Ioan Hora.

Portarul Batista a apărat în doar într-un meci în acest campionat, Juel-Nielsen are un meci şi un gol marcat (cu FCSB), Pleaşcă a adunat 13 partide, Fofana a totalizat 24 de jocuri, Roşu a avut 23 de jocuri şi un gol marcat, Fernandes a avut un bilanţ de 26 de partide şi un gol înscris, Costea a strâns 3 jocuri, iar Hora a totalizat 5 partide şi un gol marcat.

Vineri, în etapa a şasea a fazei play-off, Gaz Metan va juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova (20:00).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa foto: gaz-metan-medias.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…