Fotbal: Genoa şi-a concediat antrenorul; Şevcenko ar putea veni în locul lui Ballardini

Fotbal: Genoa şi-a concediat antrenorul; Şevcenko ar putea veni în locul lui Ballardini

Clubul Genoa a anunţat că s-a despărţit de antrenorul Davide Ballardini, după rezultatul de egalitate de vineri seara, 2-2 cu Empoli, în Serie A, iar presa sportivă italiană susţine că pe banca tehnică va veni ucraineanul Andrei Şevcenko, scrie AFP.

Conform sursei, Şevcenko (45 ani) ar urma să semneze un contract până în 2023, gruparea confirmând că ucraineanul este favorit la preluarea postului.

De asemenea, potrivit unor informaţii, noul tehnician va avea un salariu de 2 milioane euro pe an.

Şevcenko, care nu mai avea niciun angajament după ce a părăsit banca tehnică a Ucrainei după EURO 2020, unde a ajuns până în sferturi de finală când a pierdut contra Angliei, va fi la prima sa experienţă ca antrenor de club.

Şevcenko a câştigat Balonul de Aur în 2004, iar în Italia a lăsat o bună impresie când a evoluat pentru AC Milan, în 2000 şi 2004 fiind cel mai bun marcator din Serie A.

Genoa este în prezent pe locul 15 în Serie A, după 12 etape, cu 9 puncte. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului