Fotbal: George Pușcaș va juca la Benevento și în sezonul 2017-2018 (presă)

Fotbal: George Pușcaș va juca la Benevento și în sezonul 2017-2018 (presă)

Atacantul George Pușcaș, împrumutat de Inter Milano la Benevento, va juca și în sezonul 2017-2018 la această formație, pe care a ajutat-o să promoveze în prima divizie a campionatului de fotbal al Italiei, anunță canalul Sky Sport.

Benevento a obținut de la Inter ca Pușcaș să rămână încă un an, sub formă de împrumut. Atacantul născut în 1996 a fost decisiv în play-off-ul pentru promovare, în care a înscris de trei ori. Pușcaș a avut probleme din cauza accidentărilor în sezonul regulat, în care a jucat doar 17 meciuri, reușind 4 goluri.

Sub contract până în anul 2020 cu Inter, Pușcaș a mai fost în această vară în vizorul unor cluburi din serie A, Chievo și Crotone, potrivit presei italiene.

Pușcaș a înscris marți ambele goluri ale naționalei de tineret a României, care a învins formația Liechtensteinului cu 2-0 (1-0), în preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2019.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguț, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”