Fotbal: Gerard Pique anunţă că-şi încheie cariera internaţională

Fotbal: Gerard Pique anunţă că-şi încheie cariera internaţională

Mijlocaşul spaniol Gerard Pique a confirmat că va pune capăt carierei internaţionale în tricoul Roja în ciuda numirii fostului său antrenor de la FC Barcelona, Luis Enrique, la ''cârma'' naţionalei.

"Am vorbit cu el (Enrique) cu o săptămână sau două în urmă şi i-am spus că decizia mea a fost luată", a declarat fundaşul Barcelonei, 31 de ani, în marja Supercupei Spaniei, care va avea loc duminică, între Barca şi FC Sevilla, la Tanger (Maroc).

Gerard Pique a adunat 102 selecţii la prima reprezentativă, pentru care a înscris şi cinci goluri, dar în ultimul timp intrase în conflict cu suporterii din cauza declaraţiilor sale vizând susţinerea independenţei Cataloniei.

Pique, Xavi Hernandez şi Andres Iniesta, care în 2010 câştigau cu Spania titlul mondial, au anunţat în acest an că spun ''adio'' naţionalei iberice, care, deşi văzută printre favorite, a părăsit Cupa Mondială 2018 din Rusia în optimi, eliminată la loviturile de departajare de reprezentativa ţării gazdă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”