Fotbal: Gheorghe Hagi, încrezător că Viitorul poate înscrie 4 goluri în returul cu Gent

Fotbal: Gheorghe Hagi, încrezător că Viitorul poate înscrie 4 goluri în returul cu Gent

Antrenorul echipei Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, este încrezător că echipa sa poate marca patru goluri formaţiei KAA Gent, în manşa a doua a turului doi preliminar al Ligii Europa, calificându-se astfel în etapa următoare.

În meciul tur, echipa belgiană a câştigat cu scorul de 6-3.

"E un meci în care avem în faţă un rezultat negativ, dar suntem încrezători în cele trei goluri pe care le-am marcat. Sperăm să facem tot aşa un meci în care să marcăm multe goluri şi să trecem peste acest adversar bine organizat, foarte bun pe atac, rapid, cu jucători valoroşi. Un adversar din fotbalul belgian care este într-o continuă dezvoltare, au şi experienţă, cu jucători de loturi naţionale. Dar şi noi suntem buni, aveam încredere, jucăm acasă, probabil că stadionul va fi plin şi sper să găsim împreună ideea cea mai bună ca să putem să îi batem, să iasă o seară fericită. Încercăm imposibilul, pentru că atunci când joci cu astfel de echipă nu e uşor, dar gândul nostru este unul singur, să marcăm cel puţin patru goluri, atât cât trebuie să marcăm ca să avem şanse să ne calificăm. Pentru asta va trebui să atacăm, este un lucru pe care ştim să îl facem, dar să nu uităm că şi tranziţia negativă trebuie să o facem de 100 de ori mai bine decât am făcut-o la ei, pentru că acolo am făcut greşeli defensive foarte, foarte mari şi ne-au costat foarte mult. Sper ca acum să stăm mult mai bine şi să nu primim goluri şi să marcăm noi, să jucăm la fel cum am făcut-o la ei pe faza ofensivă. Suntem una dintre puţinele echipe care a marcat la Gent acasă trei goluri. Deci pe faza ofensivă am făcut lucruri bune, pe fază defensivă ar trebui să stăm mult mai bine", a declarat Gheorghe Hagi.

Tehnicianul speră ca jucătorii săi să nu le ofere prea multe spaţii de joc belgienilor, bazându-se la partida de joi şi pe aportul suporterilor.

"Credem în calificare pentru că altfel nu eram aici. Jocul ofensiv de acolo a fost foarte bun, am mai avut şi alte cinci-şase ocazii, am făcut un joc bun. Acum sperăm să nu le dăm spaţii să gândească şi să marcheze goluri. Suntem într-un moment bun. La acest gen de meci publicul îţi face un gol sau două, dacă ne vor susţine cu siguranţă ne vor aduce un gol. Avem încredere", a mai spus Hagi.

Meciul FC Viitorul Constanţa - KAA Gent, în manşa a doua a turului al doilea preliminar al Europa League, va avea loc joi, la Ovidiu, de la 18:00. În tur, Gent s-a impus cu 6-3. AGERPRES (A/autor: Adrian Ţone; editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”