Fotbal: Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu salută calificarea Barcelonei în sferturile Ligii Campionilor

Fotbal: Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu salută calificarea Barcelonei în sferturile Ligii Campionilor

Foștii internaționali români Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, care în trecut au purtat culorile clubului, au salutat în rețelele de socializare calificarea echipei de fotbal FC Barcelona în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după un senzațional 6-1 cu Paris Saint-Germain.

''Numai fotbalul ne poate oferi asemenea momente! Camp Nou a asistat la un miracol'', a scris Hagi pe Facebook, distribuind o fotografie a clubului catalan care îl înfățișează pe Messi ridicând mâna învingător, alături de suporterii echipei. ''O noapte de neuitat pentru FC Barcelona!'', a adăugat Hagi în engleză.

La rândul său, Gică Popescu a scris în aceeași rețea de socializare: ''6-1! Fantastic! Numai FC Barcelona putea să reușească această calificare'', postând o imagine în care este alături de antrenorul catalanilor, Luis Enrique. Popescu a fost prezent la meciul memorabil de pe Camp Nou.

Hagi a jucat la Barca între 1994 și 1996, iar Popescu a evoluat între 1995 și 1997, purtând o perioadă chiar banderola de căpitan al echipei.

FC Barcelona a reușit o calificare de senzație în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal , miercuri seara, pe Camp Nou, după o victorie incredibilă cu scorul de 6-1 (2-0) în fața formației Paris Saint-Germain, care câștigase cu 4-0 în turul optimilor.

Barca s-a impus prin golurile marcate de Luis Suarez (3), Layvin Kurzawa (40, autogol), Lionel Messi (50 — penalty), Neymar (88, 90+1 — penalty) și Sergi Roberto (90+5), respectiv Edinson Cavani (62).

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...