Fotbal: Gheorghe Popescu va fi consilierul premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport

Fotbal: Gheorghe Popescu va fi consilierul premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, în prezent preşedinte al clubului Farul Constanţa, a anunţat, marţi, că va ocupa funcţia de consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport.

"Voi continua din poziţia de consilier al primului ministru. Am avut astăzi onoarea şi plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul Guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Şi, din păcate sunt atâtea!", a scris fostul internaţional pe contul personal de Facebook.

"L-am simţit implicat (n.r. - pe premierul Nicolae Ciucă) şi dedicat, ca orice militar, şi cred că după ce îi voi prezenta un plan de acţiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc", a adăugat Popescu.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost numit consilier al Guvernului României pentru UEFA EURO 2020 la fotbal în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului la începutul anului 2018, când premier era Mihai Tudose. El şi-a păstrat funcţia în mandatele următorilor premieri până la încheierea Campionatului European de fotbal găzduit în acest an şi de Arena Naţională din Bucureşti.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”