Fotbal: Gigi Becali (FCSB) - Dacă Rotaru răspundea la telefon, putea să fie campion

Fotbal: Gigi Becali (FCSB) - Dacă Rotaru răspundea la telefon, putea să fie campion

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a afirmat, joi, înaintea Adunării Generale a LPF, că a încercat să-l contacteze pe finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, în urmă cu trei săptămâni şi că acesta 'ar fi fost campion' dacă în partida cu CFR Cluj, în echipa sa nu ar fi fost folosiţi atât de mulţi juniori.

"I-am spus lui Rotaru, dacă răspundea la telefon acum trei săptămâni, putea să fie campion. Aşa am răspuns cu aceeaşi monedă de la Viitorul şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Voiam să îi spun că eu pun punct şi uit ce a fost şi să facem o înţelegere ca dreptatea să primeze de acum încolo. Trebuia să existe dreptate întotdeauna, dar dacă a început-o cineva şi după aia altul s-a răzbunat şi în loc să pună stop nu a pus, ce să facem, suntem oameni şi facem păcate", a declarat Becali.

Întrebat dacă în opinia sa este un păcat faptul că FCSB a folosit mai mulţi juniori în partida cu CFR Cluj, Becali a spus: "E păcat că am folosit echipa a doua, pentru că nu trebuia să răspund cu aceeaşi monedă, aia a fost răzbunare. Am vorbit cu Rotaru, nu mai există răzbunare".

În etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I, FCSB a folosit mai mulţi juniori împotriva echipei CFR Cluj, care a câştigat cu scorul de 2-0. CFR Cluj şi Universitatea Craiova şi-au disputat titlul de campioană în ultima etapă a play-off-ului. Clujenii s-au impus cu scorul de 3-1 şi au câştigat al treilea titlu de campioni consecutiv. AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...