Fotbal: Gigi Becali (FCSB) doreşte transferul jucătorilor Alin Şeroni şi Bogdan Stancu

Fotbal: Gigi Becali (FCSB) doreşte transferul jucătorilor Alin Şeroni şi Bogdan Stancu

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că doreşte transferul jucătorilor Alin Şeroni, de la FC Botoşani, şi Bogdan Stancu, aflat la final de contract cu gruparea turcă Genclerbirligi.

"Eu am zis că vreau doi fundaşi centrali. Creţu este unul. Eu l-am contactat azi pe Şeroni (n.r. - fundaşul formaţiei FC Botoşani, Alin Şeroni). Dacă îl lasă liber, că el mai are un an de contract cu Botoşani, atunci îl iau pe Şeroni. Toată lumea zice că Becali nu ştie. Bine, nu ştie, dar uite că eu vreau să nu mai dea nimeni gol cu capul la mine. Să mai vină ăla... Petrila... să vină unul de 1,60 m şi să dea gol cu capul de la mine din careu. Nu se mai poate. Păi noi luăm gol numai din faze fixe. De ce? Nu avem nişte fundaşi extraordinari în România. Şi nu numai în România. Noi de la Gică Popescu nu am mai avut. Să dea cu capul, dacă îţi e frică să dai cu capul atunci nu eşti fundaş central. Păi să dea Petrila gol cu capul, nu am nimic cu el, e bun, dar nu să dea gol cu capul la noi. De atunci m-am enervat. Pe Cordea l-am luat pentru că îmi plăcea de el. După cum juca, eu credeam că are 28-29 de ani... până când ne-a dat gol cu capul. Şi atunci am aflat că are 22 de ani. Şi atunci imediat l-am adus", a afirmat Becali.

"Deci Şeroni şi Bogdan Stancu... şi cred că Bogdan va veni, că altfel nu venea la mine acasă să stăm de vorbă. El mi-a zis că în România joacă numai la FCSB. Dacă echipa aia a lui rămâne în prima divizie (n.r. - Genclerbirligi a retrogradat la finalul actualului sezon), pentru că se poate, depinde de başkan, şi îi dă şi salariul ăla atunci poate nu vine. Dacă nu vine, nu ştiu rezervă pentru Stancu, să vedem", a explicat finanţatorul.

Florin Tănase ar putea fi cedat în perioada următoare la un club din zona arabă pentru 4,5 milioane de euro. De asemenea, Iulian Cristea ar putea fi vândut cu un milion de euro, a mai spus Gigi Becali.

"Pentru Cristea a venit o ofertă. Am cerut un milion, poate îl dau. Pe Tănase am cerut 4,5 milioane, deşi am zis că nu îl dau sub 5 milioane. El poate să joace oriunde în Europa, are toate calităţile. Dacă avea 22 de ani ceream 30 de milioane. Am ofertă de 4 milioane pentru Tănase... apoi Tănase a zis să-l las la 4,5 milioane, că îi dă şi lui 1,5 milioane salariu. Atunci am zis bine, să dea 4,5 milioane. Azi trebuie să dea răspunsul", a precizat Becali.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale