Fotbal: Gigi Becali - Mihai Teja pleacă de la FCSB; dacă vor suporterii, va veni Marius Şumudică

Fotbal: Gigi Becali - Mihai Teja pleacă de la FCSB; dacă vor suporterii, va veni Marius Şumudică

Finanţatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că antrenorul Mihai Teja va pleca de la formaţia bucureşteană la finalul acestei ediţii de campionat, locul său urmând a fi luat de Marius Şumudică, doar în condiţiile în care suporterii ar fi de acord.

"Mihai Teja va pleca de la Steaua, sută la sută. Dacă nu a luat campionatul, asta e. Dar va fi pe bancă la ultima etapă, sigur că va antrena în ultima etapă", a declarat Gigi Becali.

Oficialul grupării FCSB se bazează pe relaţia de prietenie pe care o are cu Marius Şumudică, acum antrenor la Al Shabab, în Arabia Saudită, pentru a accepta postul rămas vacant, după despărţirea de Teja.

"Nu m-am decis încă la noul antrenor. Marius Şumudică va veni la Steaua numai dacă îl acceptă suporterii. Atât. Eu nu ştiu ce se va întâmpla, nu pot să am un feeling, că nu ştiu cum gândesc ei. Eu doar atât ştiu, eu o să fac doar pace, atât. La mine nu vor mai fi probleme, scandaluri, eu vreau pace. Vreau pace cu suporterii, ce vor ei, aia fac. Dacă nu vor ei, nu fac. Nu am vorbit cu Marius Şumudică, dar e prietenul meu şi oricând eu îi zic, vine. E prea prieten cu mine", a afirmat Becali.

Mihai Teja, în vârstă de 40 de ani, a fost numit la conducerea tehnică a echipei FCSB la finalul anului 2018 şi a avut ca obiectiv câştigarea campionatului.

Titlul de campioană a Ligii I a fost cucerit duminică seara de CFR Cluj, după ce a câştigat partida cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului.

În ultima etapă a play-off-ului, FCSB va întâlni pe teren propriu formaţia CFR Cluj. AGERPRES (A, AS-editor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...