Fotbal: Gigi Becali spune că Dinu Todoran este noul antrenor al echipei FCSB

Fotbal: Gigi Becali spune că Dinu Todoran este noul antrenor al echipei FCSB

Patronul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anunţat, vineri seară, într-o intervenţie telefonică la o emisiune televizată, că Dinu Todoran este noul antrenor principal al echipei sale, acesta semnând deja contractul.

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


"Am ales antrenor un om sincer, pe criteriu de om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme (n.r. - managerul Mihai Stoica) să-l sune, ca să-l punem la Academie. L-a sunat şi i-a zis că e la biserică pentru că e sărbătoare mare. Dacă era la biserică, atunci am zis că nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat", a declarat Becali la postul DigiSport.

În vârstă de 42 de ani, fostul fotbalist Dinu Todoran se află la începutul carierei de antrenor. El a fost antrenor interimar între 10 martie şi 3 aprilie 2007 la FC Voluntari, iar anul acesta a debutat ca antrenor principal la formaţia de ligă secundă CSM Slatina pe care a condus-o în patru partide. El era liber de contract de la 21 martie 2021.

La 19 mai, după înfrângerea cu 1-0 în meciul cu Universitatea Craiova, antrenorul echipei FCSB, Anton Petrea a anunţat într-o conferinţă de presă că nu va mai continua în sezonul următor după ce a ratat câştigarea titlului.

Gigi Becali a negociat pentru postul de antrenor cu Marius Şumudică şi Nicolae Dică, însă ambii tehnicieni au refuzat oferta acestuia.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...