Fotbal: Gnohere (FCSB), suspendat trei meciuri de Comisia de Disciplină a FRF

Fotbal: Gnohere (FCSB), suspendat trei meciuri de Comisia de Disciplină a FRF

Atacantul francez Harlem Gnohere, de la FCSB, a fost suspendat trei meciuri şi amendat cu 7.000 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), în şedinţa sa de miercuri, după cartonaşul roşu primit în partida cu FC Viitorul Constanţa (2-0), de duminică, din etapa a 22-a a Ligii I.

Gnohere a fost eliminat după ce l-a lovit pe atacantul George Ţucudean, în min. 43.

Alţi doi fotbalişti eliminaţi în etapa a 22-a, Alexandru Băluţă (CS Universitatea Craiova) şi Diogo Salomao (Dinamo), au fost suspendaţi câte un meci şi amendaţi cu 740 de lei fiecare.

Băluţă a primit al doilea cartonaş galben în min. 80 al partidei cu CFR Cluj (2-1), iar portughezul Salomao a fost eliminat tot pentru două cartonaşe galbene, în min. 89 al partidei susţinute de Dinamo în deplasare cu ACS Poli Timişoara (89).
AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu