Fotbal: Gnohere a semnat pentru Mouscron

Fotbal: Gnohere a semnat pentru Mouscron

Atacantul francez Harlem Gnohere, fost la Dinamo şi FCSB, a semnat un contract cu echipa de fotbal Excel Mouscron, a anunţat, luni, clubul belgian pe site-ul său oficial.

''Bizonul'' Gnohere revine la Mouscron, echipă pentru care a mai jucat în prima jumătate a anului 2014. Francezul a mai evoluat în Belgia la Excelsior Virton, Sporting Charleroi, Westerlo şi RAEC Mons.

Gnohere a semnat, în iulie 2015, un contract pe doi ani cu Dinamo, echipă pentru care a evoluat în 59 de partide oficiale, a înscris 24 de goluri şi a oferit 8 pase de gol.

Francezul de 32 de ani a fost fotbalistul formaţiei FCSB din ianuarie 2017 până în iunie 2020. El a adunat 115 partide oficiale în toate competiţiile în tricoul roş-albastru, reuşind să înscrie de 51 de ori şi să ofere 6 pase de gol.

Eddy Harlem Gnohere este născut pe 21 februarie 1988, la Paris şi a început fotbalul ca junior la AS Cannes şi Troyes AC, iar în sezonul 2007/2008 a fost cedat în Elveţia, la FC La Tour. După trei sezoane în Elveţia, unde a mai evoluat pentru FC Bulle şi FC UGS Geneva, a ajuns în Belgia.

Mouscron a fost antrenată de Mircea Rednic în perioada decembrie 2016 - februarie 2018. De-a lungul anilor ani, printre jucătorii echipei au fost Alin Stoica, Dorin Rotariu şi Cristian Manea.

Mouscron i-a mai transferat fundaşul argentinian Matias Silvestre şi pe extrema belgiană Beni Badibanga.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”