Fotbal: Golofca a semnat pe patru ani cu FCSB

Fotbal: Golofca a semnat pe patru ani cu FCSB

Echipa de fotbal FCSB a ajuns la un acord cu FC Botoșani pentru transferul lui Cătălin Golofca, a anunțat vicecampioana României pe site-ul său oficial.

Sursa foto: www.steauafc.com

Atacantul sucevean s-a antrenat deja alături de noii săi colegi și a semnat contractul valabil pe patru ani, urmând să poarte numărul 22.

"Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu Steaua (FCSB, n. red.) și consider că este un pas uriaș în cariera mea. Vreau să vorbesc mai puțin și să muncesc foarte mult, pentru a le răsplăti celor de la club încrederea acordată. Am făcut deja cunoștință cu noii mei colegi și m-au primit extraordinar. Se vede faptul că este un grup aparte și un club uriaș. Sper din tot sufletul să fiu util echipei, să am evoluții bune și să mă bucur de trofee", a declarat Golofca.

Potrivit președintelui AFC Botoșani, Cornel Șfaițer, în schimbul lui Golofca, clubul botoșănean va primi 400.000 de euro și 60% din sumele încasate dintr-un eventual transfer ulterior.

Cătălin Golofca este născut pe 21 aprilie 1990, la Suceava, și a evoluat, de-a lungul carierei, la Cetatea Suceava și Rapid CFR Suceava, iar în 2016 a semnat cu FC Botoșani, pentru care a jucat timp de un sezon și patru etape din ediția 2017-2018, în care a înscris 3 goluri și a oferit 4 pase de gol. Pentru botoșăneni, a reușit un total de 12 goluri în 41 de jocuri oficiale.

AGERPRES (AS-autor: Mihai Țenea, editor: Teodora Oprea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante