Fotbal: Harry Kane (Tottenham) spune că nu este interesat să părăsească Premier League

Fotbal: Harry Kane (Tottenham) spune că nu este interesat să părăsească Premier League

Atacantul echipei Tottenham şi căpitanul naţionalei Angliei, Harry Kane, a dat de înţeles că ar fi interesat de un transfer la Manchester City şi a arătat că în prezent nu este interesat să joace la un club din afara Angliei, scrie DPA.

Viitorul lui Kane face obiectul unor speculaţii intense după ce se pare că acesta a afirmat că vrea să părăsească pe Spurs în această vară.

Harry Kane a afirmat vineri că mijlocaşul lui City, Kevin De Bruyne, este un jucător alături de care mulţi ar dori să evolueze.

Întrebat ce fotbalist l-ar ajuta să înscrie, Kane a răspuns: ''De Bruyne, desigur. Când mă uit la el, observ un jucător special, un jucător pe care mulţi atacanţi l-ar vrea coechipier. Joacă remarcabil şi oferă pase extrem de sigure''.

Kane spunea joi că va avea o discuţie cu conducerea clubului la care evoluează, Tottenham, pentru a putea părăsi gruparea în această vară, deşi mai are trei ani de contact cu Spurs, el exprimându-şi nemulţumirea pentru lipsa de progres a formaţiei din nordul Londrei.

Declaraţia sa a fost făcută în contextul în care oficialii lui Hotspur au afirmat că Harry Kane nu este de vânzare.

''Voi avea o discuţie cu conducerea clubului. Eu vreau să joc în cele mai importante meciuri, să particip la cele mai importante momente. Mă uit la echipele engleze ajunse în finala Ligii Campionilor, s-au descurcat senzaţional. În astfel de jocuri vreau să fiu şi eu implicat. De aceea, vreau şi sper să am o discuţie clară cu preşedintele lui Tottenham'', a spus Kane.

Kane se află sub contract pentru încă trei ani, iar preşedintele Daniel Levy este cunoscut pentru a fi un redutabil negociator, ceea ce ar putea complica speranţele unui transfer rapid pentru jucătorul de 27 de ani.

Conform Sky Sports, Manchester City (campioana din Premier League), Manchester United şi Chelsea (finalista Ligii Campionilor) au luat deja contact cu agenţii jucătorului, care a marcat 32 de goluri în acest sezon în toate competiţiile.

Kane, un produs al centrului de formare a clubului, a înscris 220 de goluri în 334 de apariţii pentru Tottenham, impunându-se ca unul din cei mai buni atacanţi din lume.

Fără antrenor titular de la concedierea lui Jose Mourinho luna trecută, Tottenham poate spera doar să se califice pentru Europa League sau Conference League.

Spurs a ajuns în finala Cupei Ligii în acest sezon, pierzând în faţa lui Manchester City, dar se luptă să ajungă în fotbalul european în următorul sezon, când a rămas o singură etapă din Premier League. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren