Fotbal: Hat-trick de senzaţie pentru George Puşcaş, în doar şase minute

Fotbal: Hat-trick de senzaţie pentru George Puşcaş, în doar şase minute

Atacantul român George Puşcaş a reuşit un hat-trick de senzaţie, în doar şase minute, pentru Reading, care a învins-o cu 3-1 pe Wigan, sâmbătă seara, în deplasare, în etapa a 19-a a ligii secunde engleze de fotbal.

Gazdele au deschis scorul prin Joe Garner (34), dar Puşcaş a egalat în min. 79, din penalty, a adus-o pe Reading în avantaj un minut mai târziu (80) şi tot el a închis tabela (84). Internaţionalul român, care a fost integralist la oaspeţi, a primit un cartonaş galben în min. 81.

Puşcaş are 6 goluri în 17 meciuri pentru Reading în acest campionat.

Leeds United ocupă primul loc în Championship, cu 40 puncte, urmată de West Bromwich Albion, 39 puncte (18 jocuri), Fulham FC, 35 puncte, etc. Reading FC se află pe 18 (din 24 de echipe), cu 21 puncte (18 j).AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”