Fotbal: Ianis Hagi (FC Viitorul) - În Italia m-am maturizat, am învăţat foarte multe acolo

Fotbal: Ianis Hagi (FC Viitorul) - În Italia m-am maturizat, am învăţat foarte multe acolo

Fotbalistul Ianis Hagi, revenit la FC Viitorul după un an şi jumătate petrecut la Fiorentina, a declarat pentru site-ul oficial al grupării din Ovidiu că în Italia s-a maturizat şi a învăţat foarte multe lucruri.

"În fotbal sunt părţi mai bune şi mai puţin bune şi trebuie să ştii să treci peste ele. Eu consider că m-am maturizat, am învăţat foarte multe acolo (n.r. - în Italia) şi am crescut din multe puncte de vedere. Sper să progresez în continuare de la zi la zi, aşa cum mi-am propus", a spus Ianis Hagi.

Mijlocaşul în vârstă de 19 ani, aflat în cantonamentul din Antalya, speră ca FC Viitorul să obţină maximum de puncte în ultimele 4 partide ale sezonului regulat, pentru a obţine calificarea în play-off. "E o perioadă destul de grea acum, cu multe antrenamente, cu multe meciuri, dar e bine că acumulăm şi sperăm să fim gata pentru reluarea campionatului. Noi vom aborda fiecare meci la victorie, aşa cum am fost învăţaţi de mici. Noi vrem să jucăm cât mai bine, dar punctele sunt cele mai importante. Ne gândim deja la cele patru meciuri care mai sunt (n.r. - din sezonul regulat), sper să scoatem maximum din ele şi să intrăm în play-off", a precizat el Ianis Hagi.

Conform site-ului oficial, FC Viitorul l-a transferat definitiv pe Ianis Hagi de la Fiorentina. Mijlocaşul fusese transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul la Fiorentina pentru 2 milioane de euro.

 

AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?