Fotbal: Ianis Hagi (FC Viitorul) - În Italia m-am maturizat, am învăţat foarte multe acolo

Fotbal: Ianis Hagi (FC Viitorul) - În Italia m-am maturizat, am învăţat foarte multe acolo

Fotbalistul Ianis Hagi, revenit la FC Viitorul după un an şi jumătate petrecut la Fiorentina, a declarat pentru site-ul oficial al grupării din Ovidiu că în Italia s-a maturizat şi a învăţat foarte multe lucruri.

"În fotbal sunt părţi mai bune şi mai puţin bune şi trebuie să ştii să treci peste ele. Eu consider că m-am maturizat, am învăţat foarte multe acolo (n.r. - în Italia) şi am crescut din multe puncte de vedere. Sper să progresez în continuare de la zi la zi, aşa cum mi-am propus", a spus Ianis Hagi.

Mijlocaşul în vârstă de 19 ani, aflat în cantonamentul din Antalya, speră ca FC Viitorul să obţină maximum de puncte în ultimele 4 partide ale sezonului regulat, pentru a obţine calificarea în play-off. "E o perioadă destul de grea acum, cu multe antrenamente, cu multe meciuri, dar e bine că acumulăm şi sperăm să fim gata pentru reluarea campionatului. Noi vom aborda fiecare meci la victorie, aşa cum am fost învăţaţi de mici. Noi vrem să jucăm cât mai bine, dar punctele sunt cele mai importante. Ne gândim deja la cele patru meciuri care mai sunt (n.r. - din sezonul regulat), sper să scoatem maximum din ele şi să intrăm în play-off", a precizat el Ianis Hagi.

Conform site-ului oficial, FC Viitorul l-a transferat definitiv pe Ianis Hagi de la Fiorentina. Mijlocaşul fusese transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul la Fiorentina pentru 2 milioane de euro.

AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte... / Să stați pe aproape, că urmează evenimente în PSD...

2 Altă manipulare s-a fâsâit / Vlad Voiculescu, pus oficial sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu cu cons…

3 Rareș Bogdan, text care ar trebui să dea de gândit...

4 Ca să vedeți cum suntem manipulați! / Polonia a dat undă verde pentru construirea în țară a 24 reactoare modulare mici

5 Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele