Fotbal: Ianis Hagi, accidentat la genunchi, nu va mai juca în acest sezon

Fotbal: Ianis Hagi, accidentat la genunchi, nu va mai juca în acest sezon

Fotbalistul român Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon după ce s-a accidentat la genunchi într-un meci disputat vineri de echipa sa, Glasgow Rangers, scrie marţi cotidianul The Scotsman.

Ianis Hagi s-a accidentat în partida cu Stirling Albion din turul 4 al Cupei Scoţiei. Mijlocaşul a părăsit terenul şchiopătând, fiind înlocuit de debutantul Alex Lowry.

Antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a dezvăluit că Hagi a fost operat luni şi va lipsi mult timp de pe gazon.

"Din păcate, Hagi ne va lipsi în acest sezon", a spus van Bronckhorst. "Am vorbit ieri cu Ianis, are o atitudine pozitivă şi se concentrează asupra recuperării sale", a adăugat el.

Venit în urmă cu doi ani de la echipa belgiană Genk, iniţial sub formă de împrumut, Ianis Hagi a avut evoluţii apreciate la Rangers, notează cotidianul citat. Fotbalistul de 23 de ani a marcat 15 goluri în 86 de meciuri şi a contribuit cu mai multe pase decisive decât oricare alt jucător la câştigarea campionatului de către Rangers în sezonul trecut. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: www.rangers.co.uk


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...