Fotbal: Ibrahimovic (AC Milan) s-a vindecat de coronavirus

Fotbal: Ibrahimovic (AC Milan) s-a vindecat de coronavirus

Atacantul suedez al echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, vindecat de Covid-19, a anunţat vineri că poate ieşi din perioada de carantină, el putând astfel juca derby-ul împotriva lui Inter peste opt zile.

''Eşti vindecat! Autoritatea pentru sănătate m-a anunţat, carantina s-a încheiat, poţi ieşi!'', a scris vedeta suedeză în vârstă de 39 de ani pe social media.

Clubul AC Milan a confirmat că Ibrahimovic a efectuat două teste consecutive, ambele rezultate fiind negative, astfel încât este considerat vindecat, iar procedura de izolare a fost ridicată.

Ibrahimovic postase joi pe reţelele de socializare un video care îl arăta cum se antrenează la el acasă. La începutul lui septembrie, el şi-a prelungit cu un sezon contractul cu echipa la care a revenit în luna ianuarie.

În lipsa lui, milanezii s-au bazat pe atacanţi tineri (Rafael Leao, Lorenzo Colombo, Daniel Maldini) şi au un debut de sezon reuşit, cu trei victorii din tot atâtea meciuri în Serie A şi calificarea în grupele Europa League. Portarul de rezervă al rossonerilor este românul Ciprian Tătăruşanu.

Echipa antrenată de Stefano Pioli va juca pe 17 octombrie derby-ul cu Inter Milano. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Foarte interesante amănunte...

4 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban

5 Ăsta pare unealta Moscovei / Zsolt Németh revine cu o nouă ațâțare după convocarea la MAE a ambasadorului Ungariei