Fotbal: Ibrahimovic a renunţat la acţiunile pe care le deţinea la o casă de pariuri sportive

Fotbal: Ibrahimovic a renunţat la acţiunile pe care le deţinea la o casă de pariuri sportive

Suedezul Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei italiene de fotbal AC Milan, a renunţat la acţiunile pe care le deţinea la o casă de pariuri sportive, după ce acest lucru a provocat deschiderea unei proceduri disciplinare din partea UEFA pentru încălcarea regulamentelor.

Compania americană Esports Entertaiment Group a achiziţionat pentru 16 milioane de euro compania suedeză Bethard, la care "Ibra" era acţionar prin intermediul unei firme deţinute de acesta, a precizat agenţia de presă Direkt, citată de EFE.

Uniunea Europeană de Fotbal a anunţat în urmă cu o lună deschiderea unui dosar privindu-l pe jucător, pentru a afla dacă acesta a încălcat articolul 31 (4) din Regulamentul Disciplinar, care prevede sancţiuni economice şi o suspendare pe trei ani .

Ibrahimovic (39 ani), care a revenit la echipa naţională în luna martie, după o absenţă de aproximativ cinci ani, s-a accidentat la genunchi în cursul meciului pe care echipa sa de club, AC Milan, l-a disputat luna aceasta împotriva formaţiei Juventus Torino, în campionatul Italiei, şi va rata EURO 2020.

Zlatan Ibrahimovic şi-a prelungit în aprilie contractul cu AC Milan până la finalul sezonului 2021-2022 şi ar putea juca la Cupa Mondială din Qatar din 2022.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...