Fotbal: Ibrahimovic şi-a prelungit contractul cu AC Milan până în 2022

Fotbal: Ibrahimovic şi-a prelungit contractul cu AC Milan până în 2022

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, care va împlini 40 de ani în octombrie, şi-a prelungit contractul cu AC Milan până la finalul sezonului 2021-2022, a anunţat joi seara clubul italian de fotbal, informează AFP.

Ibrahimovic a revenit în ianuarie 2020 la AC Milan, echipă la care a mai evoluat între 2010 şi 2012, contribuind din plin la redresarea grupării de pe San Siro, aflată în prezent pe locul al doilea în Serie A.

"După ce a marcat 84 de goluri în 130 de meciuri disputate pentru AC Milan, campionul suedez va purta tricoul rossonero şi în sezonul viitor", a anunţat clubul milanez într-un comunicat.

În luna februarie, Ibrahimovic a atins bariera de 500 de goluri marcate în cursul carierei sale (pentru Malmo FF, Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Gerrmain, Manchester United şi Los Angeles Galaxy).

Atacantul suedez este golgheterul lui AC Milan în acest sezon, cu 17 goluri marcate în toate competiţiile, 15 dintre ele în Serie A.

"Mă simt cu adevărat fericit. Am spus întotdeauna că mă simt ca acasă la AC Milan şi dacă aş putea rămâne aici toată viaţa, aş face-o", a declarat "Ibra" pentru postul de televiziune al clubului, după prelungirea contractului său.

Revenit recent în reprezentativa ţării sale, Zlatan Ibrahimovic va fi unul dintre starurile care vor lua parte la EURO 2020 în această vară (11 iunie - 11 iulie).
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?